ryan_reynolds_deadpool

A Marvel képregények legellentmondásosabb figurája Deadpool, a zsoldos, akinek soha be nem áll a szája, és nem rest dirib-darabokra szecskázni ellenségeit, ha úgy adódik. Az egyszerre poénos és brutális szuperhős saját egész estés moziadaptációt fog kapni, de sokáig nem volt biztos, hogy az milyen korhatár besorolást kap. A véres harcok, és a képregény rajongói végre megnyugodhatnak…

Azok kedvéért, akik annyira nem mélyedtek el a képregények világában, de mondjuk a Marvel blockbustereit látták, elárulom, a karakter a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas című filmben már szerepelt, és ott Ryan Reynolds játszotta a szószátyár Wade Wilsont, azaz Deadpool-t. A jövő év februárjában érkező filmben újfent Reynolds alakítja majd a kegyelmet nem ismerős bérgyilkost, aki térdig gázolhat a vérben, hála az R-rated minősítésnek.

Az R-rated egy amerikai korhatár megjelölés, ami azt jelenti, hogy a mozi 17 éven aluliak számára csak szülői jelenlét mellett ajánlott, és az alkotás szabadon dúskálhat erőszakban, csúnya beszédben és szexualitásban. Magyarán szólva minden adott lesz, hogy egy belevaló Deadpool filmet kapjunk a képünkbe, amire már egy évet sem kell várnunk.

A besorolást tegnap egy áprilisi tréfával karöltve tudatták a világgal, amiről nem árulnék el semmit, nézzetek meg magatok! Ti már várjátok a Deadpool mozit?

forrás: moviepilot.com

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)