X-Files-Revisit

A Fox végre hivatalosan is bejelentette: folytatják a kilencvenes években indult, és azóta kultikus státuszba emelkedett misztikus sci-fi sorozatukat, az X-aktákat. A rajongók számára pedig külön öröm, hogy az eredeti szereplők közül sokan vissza fognak térni.

Valószínűleg nincs olyan ember a világon aki ne ismerné Fox Mulder (David Duchovny) és Dana Scully (Gillian Anderson) FBI ügynökök paranormális kalandjait. Az X-Akták kilenc évadot és két mozifilmet élt meg, Chris Carter sorozata 1993-2002-ig borzolta a földönkívüli rejtélyek és a természetfeletti rajongóinak kedélyét. Korábban már pletykaszinten volt róla szó, hogy a sorozatot elő fogják venni, és végül a Fox nyilvános közleményben tudatta a világgal, hogy a széria folytatása mellett döntöttek.

Egyelőre egy hat részes mini-sorozat forgatásáról születtek megegyezések. A munkálatok nyáron kezdődnek majd, a premier valamikor a következő évben várható. Chris Carter, a sorozat atyja azt nyilatkozta, olyan ez számára, mint egy 13 éves reklámszünet után folytatni, aminek megvan az aktualitása, hiszen az eltelt idő alatt a világ csak még különösebb lett. Állítólag a hat részes mini a korábban félbehagyott szálak mentén fog haladni. Okkal reménykedhetünk abban, hogy ha ez a pár részes próbálkozás sikeres lesz, a sorozat valóban visszatérhet a mindennapjainkba.

forrás: nerdist.com

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)