Preacher-AMC

A Walking Dead-et is vetítő AMC csatorna nemsokára nekikezd legújabb sorozata forgatásának, amely Garth Dennis és Steve Dillon Prédikátor című képregényén alapszik. A széria elsőrangú szórakozás lesz az okkult és misztikus történetek rajongói számára, illetve azoknak, akik nem vetik meg a fekete humort.

Már két évvel ezelőtt is röppentek fel pletykák, hogy megfilmesítik a Prédikátort, de úgy látszik csak mostanra állt össze a stáb, amely a megvalósításért felel majd. A képregény egyébként egy zseniális alkotás, a maga beteg nemében, Jesse Custer-ről, egy hitehagyott kisvárosi igehirdetőről szól, akinek a testébe költözik egy félig démoni, félig angyali entitás. A lény a Genezis névre hallgat, és különleges képességekkel ruházza fel hordozóját.

Amikor a Genezis megszületik, Isten elhagyja a Mennyek Trónusát, így aztán főszereplőnk elindul, hogy megkeresse a Teremtőt, aki magára hagyta az általa alkotott világot. A küldetésben nem mindennapi társakra talál egykori barátnője, Tulip O’Hare, és egy Cassidy nevű vámpír személyében. Ennyiből talán már ki lehet találni, hogy leginkább a Constantine, az Odaát és más hasonló sorozatok kedvelőit igyekszik megcélozni a széria.

forrás: bloodydisgusting.com

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)