Fuse-Atmos-fokep-2

A Fuse Atmos okosóra nemrég jelent meg, hogy megkezdje hódító útját, és a hardveres jellemzőket, no meg persze a szoftveres funkciókat tekintve minden esélye megvan arra, hogy elnyerje a jövendőbeli tulajdonosok bizalmát és szeretetét. Számos vonzó tulajdonsága közül kiemelkedik az, hogy a készülék vízálló borítással rendelkezik, ami megfelel az IP68 szabványnak. A megjelenítő szintén kiváló darab, hiszen 1,3 colos képátlón kínál 240 x 240 pixeles felbontást. Ez egy IPS LCD kapacitív érintőkijelző, melynek segítségével könnyedén vezérelhető ez az apróság.

FUSE-Atmos-01-szurke

A készülék belsejében egy negyedik generációs Bluetooth modem található, ami kompatibilis Android és iOS operációs rendszerű eszközökkel is. Amennyiben sikeresen párosítottuk a mobilunkkal, az okosóra képes jelezni a fontosabb üzeneteket, értesítéseket, sőt, távolról irányíthatod a telefon vagy táblagép médialejátszóját és kameráját. Igazából az sem utolsó dolog, hogy a szerkezeten van egy erős fényű LED fényforrás, amit sötétben zseblámpaként is használhatsz. Kiváló segítség lesz az éjjeli nassoláshoz. A Fuse Atmos okosóra belsejében egy 300 mAh kapacitású akkumulátor található, ami átlagos használat mellett 1-2 hét üzemidőt képes biztosítani, kevésbé aktív viselés mellett pedig olyan 30 napos készenléti időt tud produkálni.

Fuse-Atmos-fokep-4

Végül de nem utolsósorban megemlítjük, hogy a karbonmintás prémium ház belsejében rengeteg sporttal kapcsolatos érzékelő található, az eszköz méri a pulzust, számolja a lépéseket, és figyelmeztet, ha túl régóta nem fogyasztottál folyadékot, vagy ha már ideje felállni az asztal mögül és tenni egy rövid sétát. A Fuse Atmos okosóra kiváló társ a mozgás szerelmeseinek de nem csak kizárólag nekik.

A kütyü most nagyon kedvező áron rendelhető 1 év magyarországi garanciával és gyors, ingyenes szállítással ezen az oldalon.

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)