implosion 1

Nagyon sok remek játék létezik a mobilos platformokra, ráadásul egyre több klasszikus cím kerül portolásra. Ezeknél az applikációknál sok esetben azonban inkább a játékélményen van a hangsúly, a megjelenésük gyerekes, vagy retró. Persze amíg az ember remekül szórakozik ez nem is annyira fontos, viszont a Rayark Inc. játéka nem csupán hangulatos, hanem grafikailag is magával ragadó.

implosion 2

A játék története húsz évvel azután játszódik, hogy egy földönkívüli fajjal vívott küzdelemben a Föld bolygó elbukott. Az emberiség teljesen a kihalás szélére sodródott, utolsó reményünk egy felturbózott exoskeleton, a War-Mech III. Ezt a különleges csatapáncélt viseljük küldetéseink során, és annak fegyverzetével fogjuk felvenni a harcot, a létünket fenyegető idegen életformával, a Xadával.

implosion 3

Összességében véve egy külső nézetes, hack and slash játékról van szó, ami véleményem szerint az egyik legjobban működő műfaj érintőképernyőn.  Az alkalmazás próbaverziója ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból, és az Apple Appstore-ból, a teljes változatért pedig egy cirka 3500 forintos összeget kell kifizetnünk. Ez elsőre soknak tűnhet, de ha kipróbáljátok az Implosiont, biztosan megváltozik a véleményetek.

implosion 4

Tekintsétek meg a lenti videón miről is van szó, vegyétek hozzá, hogy ez egy mobiljáték, és garantáltan elakad a lélegzetetek! :)

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)