launch-i2-header-01

Egy új, Androidot futtató prémium okosóra érkezett Magyarországra, név szerint a Launch i2, ami a tudásához képest kedvező árcédulával rendelkezik.

A Launch i2 okosóra acél háza egy 1.33 colos IPS érintőkijelzőt rejt, ami éles képet és napütésben is jó láthatóságot biztosít. A készüléket a négymagos, 1.3 GHz-es MT6580 processzor hajtja, amihez 512 MB RAM és 4 GB belső tárhely tartozik. Ez a hardver több, mint elég egy okosórába.

launch-i2-04

Szoftveres téren sem lehet panaszunk, hiszen Android 5.1 Lollipop fut a kütyün. Elég sok gyári alkalmazást kapunk, van például Chrome böngésző és Google Térkép is az órán, de a Play Áruházból bármilyen appot letölthetünk, sőt, akár még egyszerűbb játékokat is.

launch-i2-02

A Launch i2 okosóra a beépített nanoSIM foglalat révén önállóan is használható telefonálásra vagy SMS-ezésre, de egy okostelefon mellett is jó szolgálatot tehet. Az óra kijelzi a mobilunk értesítéseit, azonnal láthatjuk, ha valaki üzenetet küldött nekünk, vagy kaptunk egy emailt, nem kell elővenni a telefont a zsebünkből. Ha pedig zenét hallgatunk a mobilunkon, akkor akár az órán is tudunk számot váltani, módosítani a hangerőt, vagy megállítani/elindítani a lejátszást.

Az i2 fitnesz funkciókkal is bír, számolja például a lépéseket, és van rajta pulzusmérő. További részletek és vásárlás a DroidVilág weboldalán.

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)