spellcrafter

A Spellcrafter egy vadonatúj  stratégiai szerepjáték, amely a Jujubee fejlesztésében látott napvilágot, és most végre bekerült a Google Play Áruház kínálatába is. A játék a modern RPG-k hangulatát idézi, de egy olyan egyedi varázslási módot tartalmaz, amitől egy pörgős, és egyben párját ritkító élményben részesíti a játékosait. 

spellcrafter 2

Az Android platformra írt játék egyébként kísértetiesen emlékeztet az Ubisoft-féle Heroes Of Might And Magic V-re, de ez esetünkben a legcímzetesebb ajánlólevél. Egy varázslatos világot kell bejárnunk, ahol aranyat és ellenségeket egyaránt szerezhetünk, utóbbiakkal természetesen meg is kell küzdeni. A játékban egy varázslót alakítunk, aki eldöntheti, hogy az emberek, a halottidézők, vagy az elfek oldalán száll harcba. Az alkalmazásnak három fejezete van, és mindegyik más-más témakörre fókuszál.

spellcrafter 3

A Spellcrafter legegyedibb része azonban mégis a mágiarendszer. Ahelyett, hogy összetett menükből bogarásznánk ki a csatában elsütendő varázslatokat, képernyőre rajzolt gesztusok segítségével megidézhetjük azokat. Minél gyorsabban rajzoljuk a kijelzőre az adott varázslat rúnáját, annál effektívebb lesz a hatás. A játék mindössze 799 forintba kerül, és nincs benne semmilyen idegesítő alkalmazáson belüli vásárlás. Kattintsatok ide a letöltéshez!

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)