kinaiguru-kiemelt-01-jpg

Az alábbi néhány sorban szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy nemrégiben startolt vadonatúj magyar nyelvű honlapra, ami hatalmas segítség lehet azoknak, akik szeretnének különböző kínai webáruházakból vásárolni a közeljövőben, ám egyelőre bátortalanok, ugyanakkor a külföldről rendszeresen rendelő felhasználóknak is érdekes lehet. A KínaiGuru igyekszik elsőként jelentkezni a legújabb akciókkal, ezenkívül részletes és könnyen érthető termékleírásokkal, hírekkel és számos érdekességgel szolgál az olvasók számára.

Azért érdemes a KínaiGuru oldalát minél sűrűbben felkeresni, mert az oldal szerkesztői folyamatosan figyelik a legfrissebb és legforróbb akciókat a különböző ázsiai webshopok kínálatában, amelyek egyébként példátlan népszerűségnek örvendenek már évek óta, és ez cseppet sem véletlen! Mi értelme van külföldről, egészen pontosan Kínából rendelni bármit is? Nos, elsősorban azért mert rengeteg esetben a töredékéért lehet beszerezni egy adott terméket, ami nem csupán a drága műszaki cikkek, de a filléres kiegészítők, tartozékok, kütyük és egyéb holmik esetében is jól jöhet. Mi senkit nem akarunk rábeszélni semmire, de talán neked sem mindegy, hogy a telefonra az üvegfólia 300 vagy 3000 Ft lesz, miközben a hazai kereskedő is Kínából rendelte… Nyilván ez csak egy példa volt a számos közül, nemcsak telefonokkal kapcsolatos cuccokat lehet kintről vásárolni, hanem kis túlzással szinte bármit.

Persze ezen az új oldalon elsősorban műszaki cikkekkel foglalkoznak, melyek minősége sokat változott az elmúlt évek során, és bizony kijelenthető, hogy mára a kínai gyártók termékei egyáltalán nem rosszabbak, mint azok, amelyeken egy nyugaton ismert márka logója látható.

A KínaiGuru oldalával megspórolod magadnak a keresgélést és a kutatást, plusz az idegennyelvű adatlapok bogarászását, mert itt egyre több termékhez van részletes magyar nyelvű ismertető, és ez a tudásbázis folyamatosan bővülni fog a jövőben. Neked igazából csak azt kell tudni, milyen eszközt szeretnél, ezután nincs más dolgod, mint az oldalon szétnézni a legfrissebb akciók után, és tudatos vásárló módjára elolvasni a szimpatikus termékek leírását, ezek sokban megkönnyíthetik a döntést. Az oldalról közvetlen linkek visznek majd el a megfelelő webáruházba, így a vásárlás mondhatni pofonegyszerű, és módfelett kényelmes lesz. Sokan nincsenek kibékülve az idegen nyelvekkel, nekik is hatalmas segítség lehet egy ilyen termékösszesítő weboldal, hiszen itt minden írás magyar nyelven olvasható.

Nem csupán a veteránokra, de a teljesen kezdőkre is gondoltak az honlap szerkesztői, ennek okán rengeteg útmutató, tutorial, ismertető és hasznos tanács található a külföldről való rendeléssel kapcsolatban, és ezek száma folyamatosan gyarapodik. A KínaiGuru minden fontosabb változásról is be fog számolni, így folyamatosan képben leszel a trendekkel, árakkal, szabályozásokkal és más hasonlókkal kapcsolatban. A Kínából való rendeléssel és egy ilyen oldal használatával rengeteget lehet spórolni, a honlap segítségével pedig tényleg a legtöbbet hozhatod ki a vásárlásra félretett összegből.

Ne légy a pénzed ellensége, hallgass a Guru bölcsességére!

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)