Smartic-DT-okosora-foto-01

A Smartic DT okosóra egy megfizethető, ám ennek ellenére prémium készülék, Bluetooth kihangosítással, vízálló borítással, remek üzemidővel, és számos hasznos funkcióval.

Az újdonság külső borítása fémből készült, ami időtálló és egyben rendkívül mutatós is, a legtöbben érthetően inkább erre voksolnak a műanyag helyett. A készülék ellenáll az elemeknek, rendeltetésszerű használat mellett nem tehet kárt benne a víz és a por sem, a védelem megfelel az IP68 szabványnak.

Smartic-DT-okosora-04

Az okosóra kérhető fekete és ezüst színekben, szíja cserélhető, egy plusz darab ott is lesz a készülék dobozában, apró figyelmesség a gyártó részéről. A megjelenítő IPS LCD panel, kerek kialakítású, sokkal hagyományosabb és csinosabb, mint a négyzet alakú megoldások, ráadásul ez egy tűéles, 360 x 360 képpontot mozgató panel, 1,3 hüvelykes mérettel. A készülék számos beállítható óradizájnt biztosít, így a kiegészítő mindig az éppen aktuális hangulatodhoz igazítható.

Smartic-DT-okosora-05

Funkciók tekintetében teljesen el vagyunk kényeztetve, ám a Smartic DT legnagyobb dobása mégis a beépített mikrofon és hangszóró révén rendelkezésre álló kihangosítás, így lehetségessé válik a telefonálás, vagy a zenehallgatás, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Az okosórát nem látták el SIM-foglalattal, így a hívások indításához mindenképp szükségeltetik egy párosított okostelefon, jó hír, hogy a készülék Android és iOS rendszerű mobilokkal is képes együttműködni.

A Smartic DT a párosítást követően jelzést fog adni minden értesítésről, nem maradunk le semmiről, szöveges üzenetek, Facebook értesítések, bejövő hívások – mindenről időben értesülni fogunk. Ugyanúgy a vezeték nélküli összeköttetésnek köszönhetően irányítani tudjuk majd a telefon médialejátszóját, valamint annak kameráját.

Smartic-DT-okosora-01

Az okosóra az aktív életet élők számára is kiváló választás lesz, mivel rendelkezik pulzusmérés, lépésszámlálás, mozgásemlékeztetés opciókkal, ráadásul több sport üzemmód is elérhető, legyen szó futásról, vagy kerékpározásról, mindegyik edzésfajtából ki tudjuk hozni a maximumot.

Az okosóra menüje angol nyelvű, ugyanakkor letölthető hozzá egy magyar használati útmutató a forgalmazó oldaláról, amelynek segítségével könnyedén kiismerhető a készülék által futtatott szoftver, amelynek kezelése mélyebb nyelvismeret nélkül sem lesz problémás.

Smartic-DT-fekete-01

A Smartic DT számos előnye mellett muszáj beszélni az üzemidőről is, amely nagyjából 2-3 nap lehet egyetlen feltöltéssel, normál felhasználás keretei között. A remek működési időt az okosóra borítása alatt található 300 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amelynek töltését egy dedikált mágneses kábellel tudjuk menedzselni. Természetesen a vezeték ott lesz a termék dobozában.

A Smartic DT okosóra forgalmazója a Droidvilág.hu, náluk tudod megrendelni. A kütyü most 1 éves magyarországi garanciával és 30 napos visszavásárlási garanciával kapható, a szállítás pedig gyors és ingyenes.

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)