Ticwatch-S-szinek-01

Már hazánkban is kapható az új Ticwatch S okosóra, amely nem csak jól néz ki, de az Android Wear rendszernek köszönhetően kifejezetten nagy tudással bír.

A Ticwatch S egy igazán mutatós, sportos okosóra lett, és még díjat is nyert a remek dizájnjával. A ház IP67-es védelmet kapott, tehát ellenáll a pornak és a víznek bizonyos mértékig, a megjelenítésért pedig egy gyönyörű, 1.4 colos, kerek AMOLED kijelző felel, ami az Always-on funkció révén folyamatosan is képes működni.

Ticwatch-S-dij

Az Android Wear (vagy újabb nevén Wear OS) rendszer miatt nem csak Android mobilokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis az óra, és kijelzi a hívásokat, valamint az értesítéseket egyaránt. A csatlakoztatás után egyből látjuk rajta a friss üzeneteket, történéseket anélkül, hogy elővennénk a telefont a zsebünkből.

Ticwatch-okosorak-01

A Ticwatch S okosóra már gyárilag Google Play Áruházzal érkezik, azaz szabadon tölthetünk le rá különféle alkalmazásokat, sőt, akár játékokat is.

Ticwatch-S-szinek-03

Komoly hangsúlyt kaptak a fitnesz funkciók, különféle sportolással kapcsolatos appok vannak az órán, de továbbiakat is telepíthetünk. A gyári Google Fit, illetve a Ticwatch saját Fitness alkalmazása is többféle edzésmódot kínál, használhatjuk futáshoz, kerékpározáshoz, súlyzós edzéshez és rengetegféle egyéb tevékenységhez. Az óra számolja a lépéseket, méri a pulzust, az elégetett kalóriát, és a GPS-vevő révén az útvonalat, a sebességet és a távolságot is monitorozza, illetve elmenti. Később pedig minden adatot visszanézhetünk a mobilos alkalmazásban.

A Ticwatch S részletes tesztje itt olvasható, megvásárolni pedig a magyar forgalmazó weboldalán lehet az órát 1 év teljes körű hazai garanciával és ingyenes szállítással.

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)