Ticwatch-E-okosora-osszes-01

Megjelent Magyarországon az új Ticwatch E, amely minden bizonnyal a legolcsóbb okosóra, amin eredeti Android Wear rendszer fut.

Ticwatch-okosorak-01

Rengetegféle okosóra létezik, ám a legtöbbön egyedi, zárt rendszer fut, azaz eléggé le vannak korlátozva a funkciók terén. Az Android Wear (vagy újabb nevén Wear OS) azonban a Google saját operációs rendszere, amely rengeteg lehetőséget nyújt, és az előre telepített Play Áruháznak köszönhetően ezekre az órákra számos extra app vagy játék installálható.

Ticwatch-E-okosora-01

A Ticwatch E okosóra a legtöbb Android Wear-es eszköznek mindössze a felébe kerül (kb. 50-60 ezer Ft), ami igen kedvező ár a tudásához képest. Egy gyönyörű, kerek, 1.4 colos AMOLED kijelzőt kapunk Always-on funkcióval és rengeteg választható óraképpel, a letisztult külső mellett pedig az IP67-es védelem is adott, tehát por- és vízálló az eszköz.

Ticwatch-E-okosora-osszes-02

A készülék nem csak Android mobilokkal, hanem iPhone-okkal is teljes mértékben kompatibilis, csak le kel tölteni az ingyenes Wear OS appot, és már párosítható is az okosóra a kedvenc telefonunkkal. Ezután jelez a hívásoknál, és az értesítéseket is kiírja, így nem kell elővenni a mobilt a zsebünkből, hogy elolvassuk a friss üzeneteket vagy emaileket.

Ticwatch-E-okosora

Sportolásra is alkalmas a Ticwatch E okosóra, ugyanis mindenféle szenzorokkal ellátták. Számolja a lépéseket, méri a pulzust, és a beépített GPS vevő révén a távolságot és a sebességet is méri, ráadásul elmenti a megtett utat.

A Ticwatch E jelenleg akciós áron vásárolható meg a hazai forgalmazó weboldalán 1 év teljes körű magyar jótállással és ingyenes szállítással. Csak ajánlani tudjuk!

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)