balintnapi-ajandekok

Közeleg a szerelmesek napja. Ilyenkor azon törjük a fejünket, hogy a klasszikus Bálint-napi ajándékok közül válasszunk vagy döntsünk valami igazán különleges és izgalmas mellett. Azt mondják, a szerelmi élet ne legyen unalmas, miért ne választanánk akkor a különlegességek közül?

Egyedi készítésű táskák

A nők imádják, ha valami egyedit, különlegeset és gyönyörűt kapnak. Ilyenek azok a kézzel készített bőrtáskák, amelyeket egy fémes fényű speciális festékanyaggal fednek le. A különleges anyagkombinációnak és felületkezelési eljárásnak köszönhetően ezek a táskák hihetetlen színgazdagságot képviselnek; a fényviszonyoktól függően a felületük mindig más és más árnyalatokat csillant meg. Az eozinnal bevont táskánál szebb ajándékot elképzelni sem tudunk – ráadásul megfizethető áron kapható.

Kézműves szappanok

Az utóbbi néhány évben nagy népszerűségre tettek szert az úgynevezett kézműves szappanok. A boltokban kapható tömeggyártásban készült termékek nagy mennyiségben tartalmaznak különböző vegyszereket, amelyek bőrproblémákat, bőrszárazságot és allergiás reakciókat válthatnak ki az érzékeny bőrűeknél. Ráadásul a bolti szappanok szinte minden esetben tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek a bőrbe jutva felborítják a bőr természetes pH értékét. A természetes szappanok használata során ettől nem kell tartani; kíméletesen tisztítanak, miközben csodálatos természetes illatukkal kényeztetnek.

Különleges ékszerek

Néhány évvel ezelőtt hihetetlen mértékben megnőtt az egyedi ékszerek iránti érdeklődés. Ezek vonzerejét elsősorban az adja, hogy a különleges technikák használatával szokatlan és izgalmas formák jeleníthetők meg. Ezek lehetnek éppoly elegánsak, mint az arany és ezüst ékszerek, de lehetnek hétköznapiak, vidámak, lázadók, bohókásak, szexik, anyukásak, kislányosak… Minden egyéniséghez találhatunk tökéletes választást.

Ha a párunk érdeklődik az ezotéria iránt, remek választást jelenthetnek a gyógyító kövek. Sokan jótékony élettani hatást tulajdonítanak ezeknek a köveknek, illetve az ezekből készült ékszereknek. Ha a párunk is közéjük tartozik, rendkívül hálás lesz az odafigyelésért és a gondoskodásért.

Egyedi csokoládé

A kézzel készített egyedi csokoládé személyes és szeretetteljes ajándék. A legfinomabb kézműves csokoládék, aromás fűszerek, különleges ínycsiklandó magvak és liofilizált gyümölcsök felhasználásával készült finomságok láttán mindannyiunk szájában összefut a nyál.

Ha megkóstoljuk ezeket a különleges csokoládékat, érezni fogjuk a különbséget köztük és a bolti termékek között. Adjuk meg ezt az élményt a kedvesünknek is! További finomságok és Bálint napi ajándék ötletek szerepelnek az Ahónapajándéka honlapon; ha a kedvesünk szívéhez a gyomrán át szeretnénk eljutni, akkor az itt található termékek csodálatos választást jelentenek.

Wellness hétvége

Az idei Bálint-nap vasárnap lesz. Tökéletes alkalom, hogy a pároddal kettesben töltsétek a hétvégét valami igazán kellemes helyen, ahol a testeteket és a lelketeket is kényeztethetitek. A wellness szállók kiváló lehetőséget biztosítanak erre; az élmény-medencék, a különleges szaunák, a speciális kezelések és masszázsok mind-mint valóságos újjászületést tartogatnak a számotokra. Miért hagynátok ki ezt a fantasztikus alkalmat?

Azt gondoljuk, némi ötletességgel és odafigyeléssel a Bálint-napi ajándékozás is személyesebbé tehető. A klasszikus virág-csoki-parfüm kombináció valóban kedves, de olyan érzést kelt a kedvesedben, mintha az ajándékozás csak kötelesség lenne. Áldozz rá némi figyelmet és a párod végtelenül hálás lesz!

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)