queen-play-the-game-official

Tudom, hogy nem vagyok egyedül a Queen zenéje iránti szenvedélyemmel, ezért bátorkodnám megismertetni a banda többi rajongójával a csapat életművén alapuló mobiljátékot, a Queen: Play The Game-t. Az alkalmazás letölthető iOS-re, és Androidra egyaránt. 

A játék lényegében azt teszteli, ki mennyire ismeri a legendás brit rockegyüttest, és különféle, a zenekarral kapcsolatos kérdéseket kell megválaszolnunk, hogy továbbjuthassunk. Az alkalmazáson belül még számos egyéb minijáték is található, mint például szókereső. Játék közben természetesen a Queen nótái pörögnek, és ahogy haladunk előre, megszerezhetjük a banda albumainak borítóit, trófea gyanánt.

queen játék

Ha rajongó vagy, szerintem érdemes megismerkednek az applikációval, ami egy cirka ezer forintos összegért letölthető a két nagy mobilplatform alkalmazásboltjából. Kattints ide, ha iPhone-od van, vagy ide, ha Androidos ketyerén szeretnéd felmérni, mennyire is rajongsz Freddie Mercury csapatáért. Ja igen, nem hátrány ha beszélsz angolul, szükséged lesz rá játék közben! :)

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)