Shooting-Stars-game-title-840x469

A kalózkodás megkeseríti a mind a nagyobb, mind a kisebb, és ismeretlenebb játékfejlesztő cégek életét. Az Androidos alkalmazásfejlesztők egyike, a Noodlecake Studios elhatározta, eredeti módon áll bosszút azokon, akik el merik lopni Shooting Stars nevű játékukat. A legnagyobb torrentoldalakra feltöltötték a saját változatukat, amelyet egyszerűen nem lehet végigjátszani, annyira nehéz. 

A Shooting Stars nevű játék módosított változata annyiban különbözik attól a verziótól amit meg lehet venni, hogy a harmadik pálya végén egy olyan főellenségbe botlunk bele, ami a az eredetiben nem létezik. A “Daft Premium”-ra keresztelt ellenség nagy életerővel rendelkező főellenségek egész hadát uszítja a kalózkodó játékosokra, de ha netán őket le is győznék valahogy, neki végtelen élete van, szóval a győzelem esélytelen. Halál esetén a kalózok kapnak egy tippet, mely szerint jobb lenne inkább megvásárolni a játékot.

Shooting-Stars-game-over-840x457

Az ötlet akkor született, amikor a fejlesztők észrevették, hogy az alkalmazást birtoklók mindössze 11%-a fizetett a Wayward Souls nevű akció RPG játékukért. Azt is hozzátették, hogy Androidon nagyobb a kalózkodók aránya az iOS-hez képest, ezért egy megcifrázott APK fájl feltöltése volt a lehető legjobb, és nem mellesleg legviccesebb megoldás, amivel próbálkozhattak.

AndroidAuthority

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)