Vivo-Xplay-5

A 2015-ös év novemberében szállt harcba a fogyasztók kegyeiért a Vivo X6 és az X6 Plus. Cseppet sem meglepő, hogy a nemrég kiszivárgott X6S Plus mellé érkezni fog egy X6S is, amelyet a tech sajtó egyik fontos hírforrása, a kínai telekommunikációs hivatal buktatott le.

A kínai mobilok feletti szánakozó mosolygás ideje már rég lejárt, ezt a Vivo X6S hardveres felszereltsége is igazolja. A vékony fémházba a gyártó ugyanis nem szégyellt beleépíteni egy 5.2 hüvelykes, Full HD felbontású AMOLED megjelenítőt, egy 1.8 GHz-en pörgő, nyolcmagos processzort, 4 GB operatív memóriát, valamint egy 64 GB-os adattárolót. A hátlapra egy 13 megapixeles képrögzítő apparátus került, az előlapon pedig egy 8 megapixeles szenzor virít. Az LTE hálózatokat is támogató készülék Android 5.1 Lollipop rendszert futtat, és 147.9 x 73.75 x 6.56 mm-es dimenziókkal, valamint 140.5 grammos súllyal rendelkezik.

vivo

Lévén az MWC már a nyakunkon van, lehetséges, hogy a Vivo a barcelonai rendezvény során mutatná be az X6S-t és az X6S Plus-t, ám ha mégsem így határozna sem igen kell pár hétnél többet várni, a mobilok hivatalos leleplezésére.

forrás: GSMArena

Oszd meg a cikket másokkal is, ha érdekes volt! :)